Luodaan yhteisvoimin elämyksiä kaupunkimme nuorille!

Liikunta- ja harraste Approssa eli tuttavallisemmin LiHApprossa on mahdollisuus esitellä oman yhdistyksen toimintaa kaupunkimme nuorille sekä juuri kaupunkiin muuttaneille opiskelijoille. LiHAppro tullaan järjestämään tiistaina 12.9.2017 klo 13-16 keskustassa Hänskin ja Esedun  ympäristössä.

Kymmenellä kerätyillä rastipisteellä osallistut arvontaan! Palkinnot ovat lahjoittaneet Mikkelin kaupunki, Visit Mikkeli, Ladyline, Esedu, Fressi, Tanssihullut ja Länsi-Savo! 

Palkinnot:  Tuotekasseja, uimahallilippuja, Tanssihullujen treenilippuja, leffalippuja, Länsi-Savon digitilauksia sekä Fressin ja Ladylinen tutustumispasseja! Kivaa! Lisäksi VPK:n pisteeltä löytyy oma arvonta, jossa voi voittaa S-ryhmän majoituslahjakortin. Mahtavaa!

LiHAppro esittelee Mikkelin alueen harrastukset

Liikunta- ja harrasteappro eli LiHAppro kokoaa alueen harrastusmahdollisuudet tarjolle yhteen paikkaan. Toista kertaa järjestettävää LiHApproa vietetään tällä kertaa keskustan maisemissa. Toimintarastit sijoittuvat Esedun tiloihin, Hänskin kentällä sekä Pilates Mikkelin tilaan.

LiHAppro on nuorille suunnattu tapahtuma, jossa harrastemahdollisuuksia – ja paikkoja esitellään toiminnallisessa hengessä. Alueen kiertämällä pääsee kerralla tutustumaan 30:een eri harrastemahdollisuuteen. Rasteilta löytyy muun muassa tankotanssia, jalkapalloa, puihin kiipeilyä, partiolaisten pakohuonetelttaa, miekkailua ja harrastajateatteria.  Osa rastipisteistä sijaitsee uuden Kamppailuareena Mikkelin tiloissa.

Tapahtuma on avoin kaikille, erityisesti sitä on  markkinoitu toisen asteen opiskelijoille sekä uusille ammattikorkeakouluopiskelijoille.

  • Täällä saa tosi hyvin tietoa kaupungin harrastusmahdollisuuksista. Itse olen muuttanut pari vuotta sitten opiskelemaan ja olisin kaivannut jotain tällaista tapahtumaa. Nyt mahdollisuuksien selvittämiseen meni pidempi aika, toteaa Xamk:n tradenomiopiskelija Mira Saloniemi, joka on mukana Kuntokeskus Otteen pisteellä.

Päivän juonena on suorittaa tehtäviä alueella ja kerätä samalla rasteja tapahtumapassiin. Osallistujien kesken arvotaan myös palkintoja. Järjestäjien toiveena on, että ammattiopiston, lukioiden ja ammattikorkeakoulun oppilaat lähtisivät mukaan.

  • Täällä voi viettää erilaisen oppitunnin, sanoo Saloniemi.

LiHAppro on ilmainen ja avoin kaikille nuorille. Mikkelin kaupunki tarjoaa liikuntapaikat ilmaiseksi tapahtuman käyttöön. Tapahtumaan järjestämiseen osallistuvat oppilaitoksista Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Etelä-Savon ammattiopisto ja Suomen Nuoriso-opisto.

LiHAppro tiistaina 13.9. Esedulla, Kamppailuareena Mikkelissä ja Hänskissä kello 13-16.

Mukana olevat tahot:

Kamppailuinsituutti, Mikkelin Miekkailijat, Slice ry, Mikro ry, Digitaalinen kaupunkiseikkailu, Haidong Gumdo, ITCCA Mikkeli (Taiji), Mikkelin kaupungin nuoriso- ja liikuntapalvelut, Ohjaamo Olkkari, Yhdessä luontoon –hanke, Hattu ry, Pelastuslaitos, Yogastudio Mikkeli, Vesote-hanke, Mimosa, Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan nuorisotyö, Kuntokeskus Ote, Bouncers, Mikkelin Palloilijat, Mikkelin alueen harrasteliigat ry, Mikkelin seudun partiolaiset, Opiskelijakunta Kaakko, Mikkelin Tanssihullut, Pilates Mikkeli